”Lempeyttä elämään” tarkoittaa minulle elämäntapaa, jossa on mahdollista olla juuri omanlaisensa, eikä ole tarvetta sulloutua itselleen vääränlaiseen muottiin.

Kaiken taustalla on ajatus siitä, ettei elämä saisi muodostua pelkäksi kärsimysnäytelmäksi, jossa hampaat irvessä sinnitellään päivästä toiseen.

Jokaisella meistä on oikeus nauttia elämästä ja elää sellaisten ihmisten ympäröimänä, joiden seurassa on hyvä olla.

Elämä ei kuitenkaan aina muodostu juuri sellaiseksi, kuin itse toivoisi.

Ja kun huomaa ajautuneensa kauaksi omasta itsestään, ei takaisin löytäminen välttämättä niin vaivattomasti sujukaan.

Eräänä aamuna saatat herätä ja ihmetellä, että kenenkä elämää tässä lopulta edes eletään! Valmentamon slogan pitää kyllä täysin paikkansa: On helpompaa olla se kuka on.

 

Tunnetko eksyneesi omalta polultasi?

 

Minun toiveenani on valmennuksen avulla auttaa sinua tekemään elämästäsi enemmän itsesi näköistä.

Yhdessä voimme pysähtyä elämäsi äärelle ja miettiä millaisena elämäsi tässä hetkessä sinulle näyttäytyy ja miltä elämä omissa saappaissasi tuntuu? Mitä asioita haluaisit muuttaa ja mistä haaveilet? Mikä sinut tekee onnelliseksi? Mikä lisäisi elämääsi lempeyttä, iloa ja hyvinvointia? Kuka sinä olet kaikkien ulkopuolelta tulevien vaatimusten ja odotusten alla?

Toiveeni on, että yhteinen matkamme päätyy pisteeseen, missä olet saanut oivalluksia siitä, mitä elämältäsi toivot ja kuka aidosti olet.

Toivon sinun löytäneen elämääsi rauhaa ja toiveikkuutta. Myötätuntoa itseäsi kohtaan. Jokaisella meistä on oikeus nauttia elämästä!  

 


Mikä sinut tekee onnelliseksi?

 

Keskustelun ja erilaisten harjoitusten kautta autan sinua avaamaan elämäsi solmukohtia ja näkemään oman tilanteesi selkeämmin.

Tapaamiset rakentuvat aina sinun toiveittesi mukaisiksi.

Tapaan asiakkaita sekä kasvokkain että etänä ja tapaamispaikka voi olla melkein missä tahansa.

Kesäisin tapaamiset onnistuvat vaikka metsässä ja järven rannalla. Usein tapaan asiakkaita kotonani.

Tapaamisissa ei ole pakko kököttää paikallaan, vaan voimme käydä vaikka kävelyllä. Lemmikit ovat aina tervetulleita mukaan!

Etänä tapaamiset voidaan hoitaa videoyhteydellä tai puhelimitse.

Tapaamisiin voidaan sisällyttää myös EFT-harjoituksia tai Reikihoitoa, mikäli niin toivot.

Yksittäiset tapaamiset kestävät yleensä noin tunnin ja tapaamisten suositeltu väli on 1-2 viikkoa.

Mitään stressiä tapaamisista ei kuitenkaan tule ottaa ja niistä sovitaan aina joustavasti tilanteen mukaan.

Elämä on kuitenkin elämää, eikä kaikki suju aina ennalta sovitun mukaisesti.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lisäämään lempeyttä elämään!  

Palvelun sujuvuudeksi suosittelen tutustumaan myös palveluehtoihini.

 

Kuka sinä olet kaikkien ulkopuolelta tulevien
vaatimusten ja odotusten alla?

 

Asiakaspalautteita:

 

”Minnan valmennukset olivat ihania, turvallisia ja eteenpäin vieviä. Tapaamisen alun rentoutumisharjoitus auttoi kiireisenkin päivän jälkeen rauhoittumaan yhteiseen hetkeen ja avasi mielen tulevaan sessioon. Jotenkin kummallisesti tuntui, että Minna osasi aina lukea fiiliksiäni ja valita juuri sopivat harjoitukset kullekin valmennuskerralle. Koin valmennuksen todella hyödylliseksi omien ajatusten selkeyttämiseksi nykyisessä elämäntilanteessa ja toisaalta uskalsin Minnan kanssa myös sukeltaa menneisyyteen ja tutkia uskomuksia, joille oli jo aika antaa kyytiä.

Lämmin suositus Minnalle! 💓

Mira 29, HR-ammattilainen

 

”Minnan valmennus oli ihana kokemus! Minna johdatteli jokaisen tapaamiskerran aluksi rentoutumisen kautta sopivaan mielentilaan ja koko valmennuksen ajan hän piti huolta, että minulla oli turvallinen ja kuulluksi tullut olo. Minna räätälöi valmennuksen sisällön juuri minulle sopivaksi ja tunsin todella saavani ajatuksiani jäsenneltyä valitsemieni teemojen äärellä.

Minna on sympaattinen ja empaattinen ja hänestä huokui lämmin läsnäolo koko valmennuksen ajan. Suosittelen valmennuskokemusta Minnan ohjauksessa mitä lämpimimmin!”

Marjo 46, ohjaaja

 

”Minna on sydämellinen ja aidosti läsnä oleva valmentaja. Osaa kaivaa kipupisteet esiin ja keskittyä vain yhteen kerrallaan mutta hallitsee myös kokonaisuuden ja näkee asiat laajemmalti. Harjoitukset olivat erittäin puhuttelevia ja herättivät pohtimaan asioita syvemmältä ja eri näkökulmista. Valmennus oli todella mielenkiintoinen eikä sen olisi halunnut loppuvan koskaan ❤️ ”

Johanna 39, laitoshuoltaja

 

Valmennus oli hyvä kokonaisuus. Harjoitteet oli mielenkiintoisia ja omaa tilannetta avaavia.  Harjoitteissa tuli esiin asioita,joita ei ollut oikeastaan edes ajatellut. Kokonaisuuden jälkeen tajusi eron alun ja lopun välillä valmennuksessa. Valmentaja oli taitava kuuntelija ja hyvä johdattamaan asian äärelle ja auttoi löytämään vastaukset.

Kiitos,olet ihana! ❤️”

 Heidi